Duurzaamheid

Vrijwel alle houten meubels die je bij Outsidemeubelen vindt zijn gemaakt van FSC gelabeld hout. De afkorting FSC staat voor Forest Stewardship Council, een non-profitorganisatie die al jaren milieuvriendelijk, sociaal voordelig en economisch levensvatbaar beheer van de bossen in de wereld bevorderd. Het voornaamste doel van FSC is het bevorderen van verantwoord bosbeheer om de bossen te beschermen tegen vernietiging en onherstelbare schade. Outsidemeubelen draagt in het gebruik van haar houtsoorten zorg voor het milieu en kiest daarom ook heel bewust voor hout dat FSC gelabeld is. Door de massale ontbossing in de wereld te stoppen, dragen wij een steentje bij om klimaatverandering tegen te gaan. Bij het maken van onze meubels kiezen wij altijd voor eikenhout, douglashout en steigerhout dat FSC gekapt is. Door onze houten FSC gelabelde meubels te kopen, draag ook jij bij aan de bescherming van de bossen en de lokale samenleving die in en rond de bossen van herkomst wonen. Zo kan je altijd met een gerust hart bij Outsidemeubelen blijven shoppen en geniet je van een duurzame aankoop die bijdraagt aan de wereldwijde bescherming van mens en natuur. 

Kwaliteit

Hout is onze specialiteit. Als je voor het houten tuinmeubilair van Outsidemeubelen kiest, geniet je dan ook altijd van hoogwaardige en duurzame kwaliteit. Wij produceren al onze trendy tuinmeubelen zelf in de werkplaats, waardoor wij een hoge kwaliteit houten meubels kunnen garanderen, waar jij jaren van kunt genieten. Onze houten tuinmeubelen zijn stuk voor stuk uniek en met de hand vervaardigd uit de beste kwaliteit stalen frames, steigerbuizen en hout. Daarnaast zijn onze meubels zorgvuldig afgewerkt: er zijn geen schroeven in het zicht en alles is splintervrij geschuurd. Wij werken uitsluitend met steigerhout, eikenhout en douglashout, wat ieder zijn eigen karakter geeft aan de meubels en een prachtige uitstraling heeft. Bij Outsidemeubelen vind je robuuste, houten tuinmeubelen die jouw tuin een karakteristieke uitstraling zullen geven en een plek creëren waar je heerlijk kunt loungen. Kijk eens naar onze trendy terras meubels, zoals onze houten bijzettafels, moderne tuinbanken en houten salontafels met een prachtig stalen frame en creëer die fijne plek in de tuin!

Gemaakt in Nederland

Made in Holland! Dat is waar wij voor staan als het gaat om het vervaardigen van onze houten tuinmeubelen zoals loungebanken, salontafels en bijzettafels. Wij maken terras meubels waarbij wij altijd met Nederlandse ambacht te werk gaan. Daarom zijn in onze houten tuinmeubelen ook altijd onze Nederlandse roots terug te vinden! Doordat onze terras meubels altijd in Nederland gemaakt worden, geniet je van een extra snelle levertijd en hoef je nooit lang op je nieuwe aankoop te wachten. Daarnaast ben je bij ons ook altijd verzekerd van de beste kwaliteit en kun je jarenlang genieten van onze duurzaam geproduceerde houten tuinmeubels. Wij hebben de kennis en de materialen om unieke en originele houten tuinmeubelen te maken, allemaal ontworpen en geproduceerd in Nederland. Kortom, door te kiezen voor onze meubels geniet je altijd van terras meubels met een prachtige, unieke uitstraling en een lange levensduur. De afwerking van ieder meubelstuk is van hoogwaardige kwaliteit en mag ook zeker de stempel ‘Made in Holland’ erop gedrukt krijgen!

Verzending

Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken, kun je bij ons eenvoudig online bestellen. Wij bezorgen jouw nieuwe tuinmeubelen van hout in heel Nederland en België gewoon bij jou thuis! De verzending bij ons is gelukkig niet zo duur. Voor de verzending betaal je maar €39,50,- per bestelling. Wij leveren onze houten tuinmeubelen vervolgens tot aan de eerste drempel, dat scheelt weer een keer op en neer rijden. Daarna kun je jouw nieuwe aanwinst plaatsen waar jij maar wilt en er heerlijk van genieten! Wij willen iedereen de best mogelijke service bieden. Wij zullen er dan ook alles aan doen om jouw nieuwe houten tuinmeubilair zo snel mogelijk te bezorgen. Ieder product wordt met de hand en extra veel zorg in onze werkplaats gemaakt, waaronder onze tuinbanken. Hierdoor is ieder product uniek en geniet je van de beste kwaliteit! Doordat de producten bij ons in de werkplaats klaarstaan om vervoerd te worden en wij jou zo snel mogelijk van je nieuwe terras meubelen willen laten genieten, bedraagt de standaard levertijd drie werkdagen. Daarnaast kun je bij ons eenvoudig betalen met iDeal, Paypal, Bancontact en creditcard om het afrekenen nog makkelijker te maken. ​

Soorten meubelen

Wij maken verschillende steigerhouten blokbanken, steigerbuis meubels en outside meubelen met stalen frames. Ieder meubelstuk heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling die een echte toevoeging zullen zijn aan jouw buiteninrichting. Neem eens een kijkje bij onze meubelcollectie en ga op zoek naar outsidemeubelen van je dromen! Wij hebben verschillende collecties met allemaal hun eigen charme. Zo hebben wij onze Robuuste collectie, waar je onze trendy steigerhouten meubels kunt vinden. In onze Industriële collectie vind je meubels die zijn gemaakt met steigerbuis. Kies je voor meubels uit onze Design collectie? Dan geniet je van robuuste meubels met een hoogwaardig stalen frame. In iedere collectie zijn verschillende tuinbanken te vinden. Zo is er in iedere collectie een eenpersoons, tweepersoons en driepersoons houten tuinbank te vinden en iedere collectie bevat zijn eigen salontafel, die een perfecte toevoeging is aan jouw tuinbank van hout. Daarnaast is er ook nog een prachtige bijzettafel te vinden om jouw tuinset helemaal compleet te maken!